Banki kapcsolat (KT_VBANK)Az alrendszer kapcsolatot teremt a számlavezető bank által a felhasználóhoz telepített terminálprogram (ELECTRA, MULTICASH, stb.) és a pénzügyi alrendszer között. A kapcsolat kétirányú:

1. Lehetőség van - a pénzügyi alrendszerben nyilvántartott szállítói követelések figyelembevételével, lejárati ütemezésével - a napi utaláscsomag elkészítésére és az utalások továbbítására a banki terminálprogram felé. A terminálprogram szerepe a továbbiakban már csak a bankkal való kapcsolatfelvételre és a csomag fizikai továbbítására korlátozódik. Az utaláscsomag összeállítása különféle (automatikus, manuális) módszerekkel történhet. A kezelő a pénzügyi alrendszer törzs- és forgalmi adatait felhasználva, a KONT_NET alrendszereknél megismert módszerekkel készítheti el az utalásokat.

2. A terminálprogram által letöltött forgalmi adatokból automatikusan (törzsadatok felhasználásával) elkészíti a napi bankkönyvelést és azt továbbítja a pénzügyi alrendszer felé. A vevő és szállító folyószámlához kapcsolódó tételek alapján - szintén automatikusan - elvégzi a számlák buktatását. Az automatizmus ellenére a kezelő végig kontroll alatt tarthatja a folyamatokat. Szükség esetén manuálisan bármikor beavatkozhat.

Kontakt Plus Kft
Kontakt Plus Kft
   Magunkról    
    Letöltések    
        FTP         
   Elérhetőség   
       Email       
   Termékeink