Kontakt Plus Kft
Kontakt Plus Kft
   Magunkról    
    Letöltések    
        FTP         
   Elérhetőség   
   Termékeink   
   Távszervíz   
Cégünk fő terméke a WIN KONT_NET általános célú komplex ügyviteli rendszer. Bármilyen típusú gazdálkodó szervezet teljes ügyvitelének lebonyolítására alkalmas.

A rendszer moduljait és azok kapcsolatát az alábbi ábra szemlélteti:

A rendszer felépítése


A rendszer alapkoncepciója, hogy egyszeri adatbevitellel az információ az összes szükséges helyen jelenjen meg. Moduljai önállóan is működöképesek, ugyanakkor együtt szerves egységet képeznek. Egy adott modulban keletkezett információ a másik számára hozzáférhető. A modularitás lehetővé teszi, hogy a felhasználó az igényeinek legjobban megfelelő rendszert állítsa össze.

Rendszerünket számos könyvelőiroda is a legnagyobb megelégedettséggel használja, pedig elsősorban nem "könyvelőprogram"-nak szántuk, hanem olyan, az ügyviteli folyamatot maximálisan kiszolgáló, támogató komplex ügyviteli rendszert kívántunk kifejleszteni, amelyben a könyvelés (főkönyvi feladás) a napi ügyviteli feladatoknak mintegy melléktermékeként jelenik meg.

Az ún. analitikus alrendszerek feladását a főkönyvi alrendszer képes átvenni. Ha egy-egy analitikus alrendszer telepítését a megrendelő nem kéri, lehetősége van az adott terület eseményeit közvetlenül a főkönyvi alrendszerben - "vegyes" tételként - könyvelni.

Rendszerünk különleges szolgáltatása az Általános listatervező és lekérdező modul. Használatával a felhasználónak lehetősége nyílik a rendszer adataiból bármilyen speciális lista, lekérdezés megtervezésére és lekérésére. (Ezzel kapcsolatos részletek a modul leírásánál olvashatók.)

A WIN KONT_NET rendszer egyedi gépeken és hálózaton is működtethető. Fejlesztésénél fontos cél volt az egyszerű kezelhetőség. A felkínált menüből való választás, az adatok karbantartása, megjelenítése, a help (segítség) hívása minden modulban egységes elvek szerint történik.

A rendszer telepítését szakemberek végzik, a kezelők betanítása a felhasználó telephelyén történik.

A felhasználó számára elsőrendű szempont a rendszer folyamatos üzemelésének biztonsága. Ezt a fejlesztők különféle szolgáltatásokkal (tanácsadás, internetes kapcsolat, telefonmodemes vagy helyszíni hibaelhárítás, stb.) támogatják. A jogszabályváltozások megfelelő időben történő átvezetése - a felhasználók nagy száma miatt is - biztosított.

          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
Kattintson a kiválasztott blokkra!