Deviza (KT_VDEFO)A modul funkciói a pénzügyi és a számlázási alrendszerbe kerültek beépítésre. Telepítése (regisztrációja) esetén ezek a funkciók aktivizálódnak.

Regisztrációja után a pénzügyi alrendszerben (KT_VPENZ) láthatóvá és elérhetővé válnak a devizás mezők (devizanem, árfolyam, érték). A bizonylatok felvitelekor tetszőleges devizanem megadható. A folyószámlákon devizában és Ft-ban is látható a forgalom. A lekérdezések, listák a devizás információkat is tartalmazzák. A számlák kiegyenlítésekor automatikusan árfolyamkülönbözetet számol és könyvel az alrendszer. Év végén lehetőség van rendezetlen számlák árfolyamváltozástól függő átértékelésére. (2000. évi C. törvény, 60. paragrafus)

A számlázási alrendszerben (KT_VSZAM) devizás és idegennyelvű (német, angol) számlák is készíthetők. Nyelvekhez rendelhetők standard szövegek, melyek a számla készítésekor automatikusan előíródnak. A számla értékadatait csak devizában kell megadni, a számlára nyomtatandó Ft-os ÁFA összesítést - az árfolyam megadása után - már automatikusan számolja a rendszer.

Kontakt Plus Kft
Kontakt Plus Kft
   Magunkról    
    Letöltések    
        FTP         
   Elérhetőség   
       Email       
   Termékeink