Számlázás (KT_VSZAM)Az alrendszer lehetőséget nyújt esztétikus megjelenésű, a jogszabályoknak megfelelő kimenő számlák elkészítésére. A Deviza modul (KT_VDEFO) regisztrációja esetén devizás és idegennyelvű (német, angol) számlák előállítása is lehetséges.

Az alrendszer nem pusztán "számlázóprogram", hanem a KONT_NET rendszerbe szervesen illeszkedő, széles paraméterezési lehetőséggel rendelkező ügyviteli modul. A számla készítéssel egyidőben - nagyrészben vagy teljesen automatikusan, törzsadatok felhasználásával - a kontírozás is megtörténik. (Ha a felhasználó ezt nem igényli, paramerezéssel utólagos, külön menetben történő kontírozás is beállítható.)

A számla bizonylat meghatározott területére céglogó is nyomtatható.

Az elkészült számlákat az alrendszer továbbítja a pénzügyi alrendszer (KT_VPENZ) felé. Paraméterezéssel az is kérhető, hogy a kiszámlázott forgalmat adja át a készletgazdálkodási alrendszernek (KT_VKESZ).

Az alrendszer képes automatikus (minta alapján történő) számlakészítésre. Ezzel a módszerrel storno számlák is előállíthatók. A menüpontok között megtalálható az utólagos számlamásolat készítésének funkciója is.

Lehetőség van a kiszámlázott forgalomból vevőnkénti és teljes cégre vonatkozó statisztikák készítésére, lekérdezésére is.

Kontakt Plus Kft
Kontakt Plus Kft
   Magunkról    
    Letöltések    
        FTP         
   Elérhetőség   
       Email       
   Termékeink